1-Exterior-Aerial-Cropped[1].jpg

CHILDREN'S SANCTUAry and 

educational facility addition 

FIRST PENTECOSTAL CHURCH OF LAKE CHARLES  

LAKE CHARLES, LOUISIANA 


Continuing the look of the original church building, the 13,413 sq. ft. addition facilitates many different spaces for children to learn and grow spiritually. The building is equipped with a large sanctuary that houses a stage enhanced with lighting, a sound system and an under-stage access that will help to engage the children in the lessons presented before them. Along with six classrooms, restrooms, a prop work room, and an administrative office; the building is highlighted with a children's atrium and play area, featuring clouded, whimsical ceilings and an indoor play structure. The atrium space and play area provide a dynamic open space for activities and ministries alike. With direct access to the existing church facility through the gym, along with its own separate entrance and drop-off portico, the design caters to both function and practicality.